Tecles de drecera de les fórmules

Aquesta secció conté una llista de les tecles de drecera específiques per a la creació de fórmules.

També funcionen les tecles de drecera del LibreOffice generals.

Tecles de drecera per a funcions de fórmula

Les tecles de drecera següents corresponen a ordres dels menús Edita i Visualitza .

F3

Error següent

Maj+F3

Error anterior

F4

Marcador següent (espai reservat)

Maj+F4

Marcador anterior (espai reservat)

F9

Actualitza

Navegació a la subfinestra Elements

Fletxa dreta o esquerra

Es mou, cap a la dreta o l'esquerra, a la categoria o funció següent.

Tecla de retorn

Selecciona una categoria (dins la secció de categories) o insereix una funció a la finestra Ordres (dins la secció de funcions).

Tab

Salta del primer element d'una categoria a la primera funció de la categoria.

Maj+Tab

Salta de l'últim element d'una categoria a l'última funció de la categoria.