Barra Esquema

En la vista Esquema, la barra Esquema conté les eines d'edició que s'utilitzen més freqüentment. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per obrir una barra d'eines que conté més ordres.

Escala

Redueix o augmenta la visualització de pantalla del document actual. Feu clic a la fletxa del costat de la icona per obrir la barra d'eines Escala.

Icona

Escala (LibreOffice Impress a la vista Esquema i Diapositiva)

Primer nivell

Amaga tots els encapçalaments de les diapositives en la presentació de diapositives actual, tret dels títols de les diapositives. Els encapçalaments amagats s'indiquen amb una línia negra al davant del títol de la diapositiva. Per mostrar els encapçalaments, feu clic a la icona Tots els nivells.

Icona

Primer nivell

Tots els nivells

Mostra els encapçalaments amagats de les diapositives en la presentació de diapositives actual. Per amagar tots els encapçalaments de la presentació de diapositives actual tret dels títols de les diapositives, feu clic a la icona Primer nivell.

Icona

Tots els nivells

Amaga els subpunts

Amaga els subencapçalaments d'un encapçalament seleccionat. Els subencapçalaments amagats s'indiquen amb una línia negra al davant de l'encapçalament. Per mostrar els encapçalaments de nivell inferior, feu clic a la icona Mostra els subpunts.

Icona

Amaga els subpunts

Mostra els subpunts

Mostra els subencapçalaments amagats d'un encapçalament seleccionat. Per amagar els subencapçalaments d'un encapçalament seleccionat, feu clic a la icona Amaga els subpunts.

Icona

Mostra els subpunts

Formatació activada/desactivada

Shows or hides the character formatting of the slide headings. To change the character formatting of a heading, open the Styles window, right-click a style, and then choose Modify.

Icona

Formatació activada/desactivada

Blanc i negre

Mostra les diapositives només en blanc i negre.

Icona

Blanc i negre

Presentació de diapositives

Inicia la presentació de diapositives.

Icona

Presentació de diapositives