Presentació de diapositives

Conté ordres i opcions per executar una presentació.

Presentació de diapositives

Inicia la presentació de diapositives.

Paràmetres de la presentació de diapositives

Defineix la configuració de la presentació de diapositives: la diapositiva des d'on ha de començar la presentació, la manera d'avançar les diapositives, el tipus de presentació i les opcions per a la busca del ratolí.

Assaja els cronometratges

Inicia una presentació de diapositives amb un temporitzador a la cantonada inferior esquerra.

Interacció

Determina el comportament de l'objecte seleccionat quan hi feu clic durant la visualització d'una presentació de diapositives.

Animació personalitzada

Assigns effects to selected objects.

Transició entre diapositives

Defines the special effect that plays when you display a slide during a slide show.

Mostra/amaga la diapositiva

Amaga la diapositiva seleccionada perquè no es mostri durant una presentació de diapositives.

Presentació de diapositives personalitzada

Defineix una presentació de diapositives personalitzada utilitzant diapositives de la presentació actual. Podeu seleccionar les diapositives adequades per a les necessitats del vostre públic. Podeu crear tantes presentacions de diapositives personalitzades com vulgueu.