Visualitza

Aquest menú conté ordres per controlar la visualització en pantalla del document.

Normal

Canvia a la visualització normal, on podeu crear i editar les diapositives.

Esquema

Canvia a la visualització d'esquema, on podeu afegir, editar i reordenar diapositives, títols i encapçalaments.

Notes

Canvia a la visualització de les notes, on podeu afegir notes a les diapositives. Les notes queden amagades per al públic quan feu la presentació.

Prospecte

Canvia a la visualització de prospecte, on podeu dimensionar diverses diapositives perquè s'ajustin a una pàgina impresa.

Classificador de diapositives

Mostra versions en miniatura de les diapositives, així es poden reordenar fàcilment.

Master Slide

Switches to master slide view, where you can add elements that you want to appear on all of the slides that use the same master slide.

Master Notes

Displays the master notes, where you can set the default formatting for notes.

Barres d'eines

Obre un submenú que permet mostrar barres d'eines i amagar-les. Les barres d'eines contenen icones i opcions que permeten accedir ràpidament a les ordres del LibreOffice.

Barra d'estat

Mostra o amaga la barra d'estat a la part superior de la finestra.

Regles

Mostra o amaga els regles a les vores superior i esquerra de l'àrea de treball.

Pane

Switches the Pane on and off.

Graella

Permet definir les propietats de visualització d'una graella.

Línies de captura

Permet indicar les opcions de visualització per a les línies de captura.

Línies d'ajuda per a moure objectes

Specifies whether to display guides when moving an object.

Color/escala de grisos

Mostra les diapositives en color, en escala de grisos o en blanc i negre.

Comentaris

Mostra o amaga les anotacions d'una presentació.

Fons de la diapositiva mestra

Canvieu la visibilitat del fons d'una diapositiva mestra que es farà servir com a fons de la diapositiva actual.

Objectes de la diapositiva mestra

Canvieu la visibilitat dels objectes d'una diapositiva mestra perquè apareguin a la diapositiva actual.

Elements mestres

Add header, footer, date, and slide number placeholders to the master slide.

Barra lateral

La barra lateral és una interfície gràfica vertical d'usuari que principalment proporciona propietats contextuals, gestió d'estils, navegació de documents i funcions de la galeria multimèdia.

Estils

Obre el quadre Estils de la barra lateral, on es mostren els estils gràfics i de presentació disponibles per a aplicar i editar.

Galeria de clip art

Obre la Galeria de la barra lateral, on es poden seleccionar imatges i clips d'àudio per inserir-los en un document.

Navegador

Obre el Navegador, des d'on podeu saltar ràpidament a altres diapositives o moure-us entre fitxers oberts.

Escala

Redueix o amplia la visualització del LibreOffice.