Impressió de presentacions

Paràmetres d'impressió per defecte

1. Per establir les opcions d'impressió per defecte al LibreOffice Impress, trieu Eines - Opcions - LibreOffice Impress - Impressió.

Definició de les opcions d'impressió per a la presentació actual

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

2. Feu clic a LibreOffice Impress o a la pestanya Opcions i seleccioneu les opcions de la impressora.

Aquests paràmetres substitueixen les opcions de la impressora per defecte fixades a Eines - Opcions - LibreOffice Impress - Impressió únicament per al treball d'impressió actual.

Tria d'un format d'impressió per a prospectes

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

2. A la pestanya General del diàleg Imprimeix, seleccioneu l'entrada "Prospectes" del quadre de llista Document.

3. Seleccioneu el nombre de diapositives que cal imprimir a cada pàgina de paper.

Definició d'opcions d'impressió per a prospectes

1. Feu clic a la pestanya Prospecte.

2. Trieu Insereix - Número de pàgina per obrir el quadre de diàleg Capçalera i peu.

3. Feu clic a la pestanya Notes i prospectes per introduir el text de la capçalera i del peu de pàgina per als prospectes.

You see four areas on this dialog with check boxes for Header, Date and time, Footer, and Page number. These four areas correspond to the four areas in the corners of the master handout view.

4. Introduïu text per a la capçalera, el peu i la data. Activeu la casella Número de pàgina si voleu numerar les pàgines del prospecte. Assegureu-vos que la casella de selecció Capçalera estigui activada si voleu que s'imprimeixi el text de la capçalera.

5. Feu clic a Aplica-ho a totes.

The fields in the master handout view on screen are not updated, but the text that you entered will be printed.

Impressió de prospectes o de notes

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

2. Feu clic al quadre de llista Document i seleccioneu el tipus de contingut que vulgueu imprimir.

3. Seleccioneu Prospectes o Notes i, a continuació, seleccioneu el nombre de diapositives que s'han d'imprimir a cada pàgina.

Icona de consell

Si voleu un altre format de les diapositives a les pàgines impreses, utilitzeu el ratolí per moure les diapositives a la vista Prospecte.

Impressió d'un interval de diapositives

1. Trieu Visualitza - Classificador de diapositives.

2. Manteniu premuda la tecla Maj i seleccioneu l'interval de diapositives que voleu imprimir.

3. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

4. A Àrea d'impressió i nombre de còpies, feu clic a Diapositives.

5. Introduïu els números de diapositiva que vulgueu imprimir, i feu clic a D'acord.