Còpia de diapositives d'altres presentacions

Podeu inserir diapositives d'una altra presentació a la presentació actual. També podeu copiar i enganxar diapositives entre presentacions.

Per a inserir una diapositiva d'una altra presentació:

1. Obriu una presentació i trieu Visualitza - Normal.

2. Trieu Insereix - Fitxer.

3. Cerqueu el fitxer de presentació que conté la diapositiva que voleu inserir i feu clic a Insereix.

4. Feu clic al signe de més que hi ha al costat de la icona del fitxer de presentació i seleccioneu les diapositives que voleu inserir.

5. Feu clic a D'acord.

Per copiar i enganxar diapositives entre presentacions:

1. Obriu les presentacions on hi ha les diapositives que voleu copiar i enganxar.

2. A la presentació que conté les diapositives que voleu copiar, trieu Visualitza - Classificador de diapositives.

3. Seleccioneu les diapositives i després trieu Edita ▸ Copia.

4. Aneu a la presentació on voleu enganxar les diapositives i trieu Visualitza - Normal.

5. Seleccioneu la diapositiva després de la qual voleu enganxar la diapositiva copiada, i trieu Edita ▸ Enganxa.

Insereix ▸ Fitxer