Importació de pàgines HTML a presentacions

Podeu importar qualsevol fitxer de text a una diapositiva, inclòs el text en documents HTML.

Per a inserir text d'un fitxer a una diapositiva:

1. A la diapositiva en què vulgueu inserir el text, trieu Insereix - Fitxer.

2. Seleccioneu "Text" o "Document HTML" com a Tipus de fitxer.

3. Cerqueu el fitxer que conté el text que voleu afegir, i després feu clic a Insereix.

Si el fitxer de text conté més text del que es pot inserir en una sola diapositiva, el podeu dividir en diapositives diferents.

1. Feu doble clic en el text inserit per entrar al mode d'edició.

2. Seleccioneu tot el text que hi ha rere una àrea visible de la diapositiva i premeu +X.

3. Trieu Insereix – Diapositiva i premeu +V.

4. Repetiu els passos de l'1 al 3 fins que tot el text aparegui a les diapositives.

Desament d'una presentació en format HTML