Disseny de la diapositiva

Mostra el diàleg Disseny de la diapositiva, on podeu seleccionar un esquema de disseny per a la diapositiva actual. Tots els objectes del disseny de la diapositiva s'insereixen darrere dels objectes de la diapositiva actual.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Diapositiva ▸ Diapositiva mestra

Disseny de la diapositiva

Mostra els dissenys de diapositiva que podeu aplicar a la diapositiva. Seleccioneu un disseny i feu clic a D'acord per a aplicar-lo a la diapositiva actual.

Intercanvia la pàgina de fons

Aplica el fons del disseny de la diapositiva seleccionada a totes les diapositives del document.

Suprimeix els fons no utilitzats

Deletes unreferenced background slides and presentation layouts from your document.

Carrega

Mostra el diàleg Carrega l'estil de la diapositiva, on podeu seleccionar altres dissenys de diapositiva.