Exporta

Exporta la presentació o el dibuix i defineix les opcions d'exportació.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Fitxer ▸ Exporta

Els formats de fitxer següents us presenten opcions addicionals d'exportació després de fer clic a Desa:

Document HTML, JPEG, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM, PGM.

Si seleccioneu com a format de fitxer «Macromedia Flash (SWF)», el document actual de l'Impress o el Draw s'exportarà al format Macromedia Flash.

Si trieu «Document HTML» com a format de fitxer, apareix l'auxiliar d'exportació HTML. Aquest auxiliar us guia a través del procés d'exportació i inclou l'opció de desar les imatges de la presentació en format GIF o JPG.

Diàleg d'exportació

Informació sobre els filtres d'importació i exportació