Llistes d'ordenació

Totes les llistes definides per l'usuari es mostren al diàleg Llistes d'ordenació. També podeu definir i editar les vostres llistes. Només es pot utilitzar text a les llistes d'ordenació, i no nombres.

Per a accedir a aquesta ordre...

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Sort Lists.


Llistes

Mostra totes les llistes disponibles i us permet seleccionar-les i editar-les.

Entrades

Mostra el contingut de la llista seleccionada. Podeu editar el contingut del contingut.

Copia la llista des de

Defineix el full de càlcul i les cel·les que cal copiar, per tal d'incloure-les al quadre Llistes. L'interval seleccionat al full de càlcul és el paràmetre per defecte.

Copia

Copia el contingut de les cel·les al quadre Copia la llista des de. Si seleccioneu una referència a files i columnes relacionades, apareixerà el diàleg Copia la llista després de fer clic al botó. Podeu utilitzar este diàleg per definir si la referència es converteix en llistes d'ordenació per fila o per columna.

Nou/Descarta

Introdueix el contingut d'una llista nova al quadre Entrades. Aquest botó canviarà de Nou a Descarta, i aquesta darrera opció us permetrà suprimir la llista nova.

Afegeix/Modifica

Afegeix una llista nova al quadre Llistes. Si voleu editar aquesta llista al quadre Entrades, aquest botó canviarà d'Afegeix a Modifica, que us permetrà incloure la llista que acabeu de modificar.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats després d'una confirmació.