Seguretat

Defineix les opcions de seguretat per a desar documents, per a les connexions web i per a obrir documents que contenen macros.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Seguretat

Icona d'avís

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Security Options and Warnings

Opens the "Security Options and Warnings" dialog.

Contrasenyes per a connexions web

Podeu introduir una contrasenya mestra per facilitar l'accés als llocs que requereixen un nom d'usuari i una contrasenya.

Persistently save passwords for web connections

Si aquesta opció està activada, el LibreOffice emmagatzemarà de manera segura totes les contrasenyes que utilitzeu per accedir a fitxers des dels servidors web. Podeu recuperar les contrasenyes de la llista després d'introduir la contrasenya mestra.

Protected by a master password (recommended)

Check to enable all connections' passwords to be protected by a master password.

Master Password

Obre el diàleg Introduïu la contrasenya mestra.

Connexions

Sol·licita la contrasenya mestra. Si la contrasenya mestra és correcta, es mostra el diàleg Informació emmagatzemada de connexió a webs.

El diàleg Informació emmagatzemada de connexió a webs mostra una llista de llocs web i noms d'usuari que heu introduït anteriorment. Podeu seleccionar qualsevol entrada i suprimir-la de la llista. Podeu veure la contrasenya de l'entrada seleccionada.

Seguretat de macros

Ajusteu el nivell de seguretat per a macros en execució i especifiqueu desenvolupadors de macros fiables.

Seguretat de macros

Opens the Macro Security dialog.

TSAs

Allows you to maintain a list of Time Stamping Authority (TSA) URLs. TSAs issue digitally signed timestamps (RFC 3161) that are optionally used during signed PDF export.

TSAs

Opens the Time Stamping Authority URLs dialog.