Edita el mòdul

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose - Language Settings - Writing Aids, in the Available language modules list, select one of the language modules and then click Edit.

Opcions

Especifica la llengua i els submòduls de verificació ortogràfica, de partició de mots i de tesaurus disponibles per al mòdul seleccionat. Podeu organitzar els submòduls per prioritat.

1. Seleccioneu la llengua a la llista Llengua.

2. Seleccioneu tots els mòduls que cal activar per a aquesta llengua a sota dels encapçalaments Ortografia, Partició de mots i Tesaurus.

3. Sempre que tingueu disponible més d'un submòdul per a una àrea, els submòduls de verificació ortogràfica i de tesaurus es processaran en la seqüència en què estiguin llistats. Podeu canviar aquestes seqüències amb els botons Mou amunt i Mou avall.

4. Només és possible activar un submòdul a Partició de mots.

Llengua

Especifica la llengua del mòdul.

Per a tots els camps de selecció de llengua del LibreOffice, s'aplica el següent:

Una entrada de llengua té una marca de selecció davant si la verificació ortogràfica està activada per a aquesta llengua.

Mou amunt

Augmenta en un nivell la prioritat del mòdul seleccionat al quadre de llista.

Mou avall

Redueix en un nivell la prioritat del mòdul seleccionat al quadre de llista.

Revers

Feu clic aquí per desfer els canvis actuals al quadre de llista.