Impressió d'etiquetes d'adreces

1. Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes per a obrir el diàleg Etiquetes.

2. A la pestanya Etiquetes, seleccioneu el format dels fulls d'etiquetes que voleu imprimir.

3. Trieu la base de dades i la taula des d'on s'han d'obtenir les dades.

4. Seleccioneu el camp de la base de dades del qual voleu imprimir el contingut. Feu clic al botó de fletxa esquerra per inserir el camp de la base de dades al quadre Text de l'etiqueta.

Seguiu seleccionant i inserint camps de la base de dades si voleu que l'etiqueta contingui més camps. Podeu prémer Retorn per inserir una línia nova i podeu escriure qualsevol caràcter per inserir text fix.

5. Opcionalment, si voleu escriure més text, aplicar-hi format o inserir imatges i gràfics, habiliteu Sincronitza els continguts a la pestanya Opcions. D'aquesta manera, quan sortiu del quadre de diàleg Etiquetes, s'obrirà una finestreta amb el botó Sincronitza. Ara només caldrà que treballeu a la primera etiqueta del document d'etiquetes i, a continuació, feu clic al botó Sincronitza per copiar el contingut a cada etiqueta del document.

6. Feu clic a Document nou.

7. Quan veieu el document d'etiquetes, és recomanable que habiliteu temporalment l'opció Visualitza - Nom dels camps. Així, els camps es mostren d'una manera més visible, per tal que pugueu organitzar i editar el contingut de les etiquetes més fàcilment.

8. Podeu desar el document d'etiquetes i/o imprimir-lo.

Quan trieu imprimir el document, se us demanarà si voleu imprimir una carta de formulari. Responeu Sí per obrir el diàleg Combinació de correu. En aquest diàleg, podeu seleccionar els registres dels quals voleu imprimir les etiquetes.