Edició d'enllaços

Quan feu +clic a un enllaç en un document del Writer, s'obrirà el vostre navegador d'Internet i mostrarà l'adreça web de destinació. Si no utilitzeu un ratolí, col·loqueu el cursor dins de l'enllaç i premeu Maj+F10 per obrir el menú contextual. Tot seguit trieu Obre l'enllaç.

Per modificar el text d'un enllaç, seguiu els passos següents:

Si col·loqueu el cursor en un altre lloc per sortir de l'enllaç, només es modificarà el text visible.

Si introduïu un espai just després de l'últim caràcter per sortir de l'enllaç, la funció de correcció automàtica (si s'ha habilitat) canviarà l'URL de destinació perquè sigui el mateix que el text visible.

Per canviar l'URL d'un enllaç, seguiu els passos següents:

Com canviar l'atribut de tots els enllaços

1. Open the Styles window.

2. Feu clic a la icona Estils de caràcter.

3. Feu clic amb el botó dret del ratolí a l'estil de caràcter "Enllaç d'Internet" o a "Enllaç d'Internet visitat" i trieu Modifica.

4. Al diàleg, seleccioneu els atributs nous i feu clic a D'acord.

Edició d'un botó d'enllaç

Si l'enllaç és un botó, feu clic a la vora per seleccionar-lo o premeu la tecla mentre hi feu clic. Obriu el diàleg Propietats mitjançant el menú contextual. Podeu editar el text de l'etiqueta a Llegenda, i modificar l'adreça al camp URL.

Enllaços relatius i absoluts