Using Toolbars

Some toolbar icons, for example the Font Color icon, can open another toolbar. Click the arrow next to the icon to open a toolbar containing further icons.

You now have a choice: either click the icon that you want to activate, or seize the toolbar by its title bar and drag it while holding down the mouse button.

Context de les barres d'eines

Algunes barres d'eines s'obren automàticament segons el context. Per exemple, quan feu clic dins d'una taula en un document de text, s'obre la barra d'eines Taula. Quan feu clic en un paràgraf numerat, s'obre la barra d'eines Pics i numeració.

Icona d'avís

Quan s'activa la barra de notes, les barres d'eines s'oculten de forma predeterminada.


Per tancar una barra d'eines de forma temporal

Feu clic a la icona que trobareu a la barra de títol de la barra d'eines o trieu Tanca la barra d'eines del menú contextual. La barra d'eines es tornarà a mostrar automàticament quan el context torni a ser actiu.

Per tancar una barra d'eines de forma permanent

Si la barra d'eines és visible, trieu Visualitza - Barres d'eines i feu clic al nom de la barra d'eines per desactivar la marca de selecció.

Per mostrar una barra d'eines que heu tancat

Per convertir una barra d'eines en una barra d'eines flotant

Per tornar a adjuntar una barra d'eines flotant

Icona de nota

L'acoblament de les barres d'eines i les finestres mitjançant el mètode d'arrossegar i deixar anar depèn de la configuració del gestor de finestres del sistema. Heu d'habilitar les opcions pertinents del sistema perquè es mostrin tots els continguts d'una finestra quan la moveu, en comptes de mostrar-ne només el marc exterior.