Enviament de documents com a correu electrònic

Quan treballeu amb el LibreOffice, podeu enviar el document actual com a adjunció de correu electrònic.

1. Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Document com a correu electrònic

El LibreOffice obre el vostre programa de correu electrònic per defecte.

2. Al vostre programa de correu electrònic, introduïu el destinatari, el títol i el text que vulgueu afegir, i envieu el missatge de correu electrònic.

Icona de consell

Si voleu enviar el correu electrònic a un destinatari que només disposa de programari que no pot llegir el format OpenDocument, podeu enviar el document actual en un format propietari comú.
En un document de text, trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Document com a Microsoft Word. En un full de càlcul, trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Document com a Microsoft Excel. En una presentació, trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Document com a Microsoft PowerPoint.
Si voleu enviar el document com a fitxer només de lectura, trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Document com a PDF.
Aquestes ordres no modifiquen el document actual. Només se'n crea i s'envia una còpia temporal.

Desar documents