Desar documents

Aquesta icona mostra consells sobre com utilitzar el programa de forma més efectiva.

El document es desa al seu camí i amb el seu nom al suport de dades local, a la unitat de xarxa actual o a Internet, i sobreescriu qualsevol fitxer amb el mateix nom.

Quan deseu un fitxer nou per primera vegada, s'obre el diàleg Anomena i desa, on podeu introduir un nom, una carpeta i una unitat o volum per al fitxer. Per obrir aquest diàleg, trieu Fitxer ▸ Anomena i desa.

Icona de nota

You can set the automatic creation of a backup copy under - Load/Save - General.

Extensió automàtica al nom de fitxer

Quan deseu un fitxer, el LibreOffice sempre afegeix una extensió al nom del fitxer, excepte quan el nom del fitxer ja té una extensió que coincideix amb el tipus de fitxer. Consulteu la llista d'extensions ODF.

A la taula següent es llisten alguns exemples de les extensions automàtiques:

Introduïu aquest nom de fitxer

Seleccioneu aquest tipus de fitxer

El fitxer es desa amb aquest nom

el meu fitxer

Text ODF

el meu fitxer.odt

el meu fitxer.odt

Text ODF

el meu fitxer.odt

el meu fitxer.txt

Text ODF

el meu fitxer.txt.odt

el meu fitxer.txt

Text (.txt)

el meu fitxer.txt