Fitxer

El menú Fitxer d'una finestra de la base de dades. Només es llisten les entrades específiques de les bases de dades.

Desa

Desa el fitxer de base de dades, la consulta, el formulari o l'informe actuals. Per al fitxer de base de dades, visualitzareu el diàleg Desa el fitxer. Per als altres objectes, visualitzareu el diàleg Desa.

Anomena i desa

Desa el fitxer de base de dades actual amb un altre nom. En el diàleg Desa el fitxer, seleccioneu el camí on es desarà el fitxer i el nom amb què voleu que es desi.

Exporta

Exporta l'informe o el formulari seleccionats a un document de text. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.

Envia

Obre un submenú.

Envia el document per correu electrònic

Obre l'aplicació de correu electrònic per defecte per enviar un missatge de correu electrònic nou. El fitxer de la base de dades actual s'afegeix com a fitxer adjunt del missatge. Podeu introduir l'assumpte, els destinataris i el cos del correu.

Envia l'informe per correu electrònic

Obre l'aplicació de correu electrònic per defecte per enviar un missatge de correu electrònic nou. L'informe seleccionat s'afegeix com a fitxer adjunt del missatge. Podeu introduir l'assumpte, els destinataris i el cos del correu. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.

Envia l'informe com a document de text

Exporta l'informe seleccionat a un document de text. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.