Assistència tècnica

Podeu trobar suport al lloc web del LibreOffice a www.libreoffice.org.

Trobareu un resum dels serveis d'assistència actuals al fitxer Readme (Llegiu-me) de la carpeta del LibreOffice.

Pàgines d'assistència tècnica en la llengua local

Els projectes de localització del LibreOffice ofereixen suport en les llengües locals. Trobeu una vista general dels projectes de llengua natius a www.libreoffice.org/community/nlc/. Trobareu ajuda i assistència en anglès al lloc web del LibreOffice a www.libreoffice.org.

Llistes de correu

Pregunteu sobre el LibreOffice, trobeu ajuda dels voluntaris i temes de discussió a les llistes de correu públiques. Podeu trobar llistes de correu generals i especialitzades al lloc web del LibreOffice a www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/.

Fòrum

Podeu accedir als fòrums web per a demanar i respondre qüestions sobre el LibreOffice. Trieu el menú Ajuda ▸ Ajuda en línia... per a accedir al fòrum en la vostra llengua.

Seguretat

Si teniu coneixement sobre qualsevol problema de seguretat en fer servir aquest programari, contacteu amb els desenvolupadors a la llista de correu pública. Si voleu parlar sobre qualsevol error amb altres usuaris, envieu un correu a la llista de correu users@libreoffice.org.

Baixades

Podeu baixar la darrera versió del LibreOffice a www.libreoffice.org/download/.

Documentació

Podeu baixar la documentació com a fitxers PDF, manuals i guies des del lloc web de documentació del LibreOffice a documentation.libreoffice.org. També podeu accedir al lloc web de documentació triant el menú Ajuda ▸ Guies d'usuari...

Participeu i retorneu

Si voleu prendre part activa en la comunitat mundial del LibreOffice, podeu aportar comentaris, discutir funcionalitats, proposar millores, escriure els vostres propis articles de PMF, tutorials, manuals, crear videotutorials, etc.

Visiteu la pàgina Participeu al lloc web i seguiu els enllaços per als col·laboradors.