Afegeix taules

Al diàleg Afegeix taules, seleccioneu les taules que necessiteu per a la vostra tasca actual. Quan creeu una consulta o una presentació de taula nova, seleccioneu la taula corresponent a la qual ha de fer referència la consulta o la presentació de taula. Quan treballeu amb bases de dades relacionals, seleccioneu les taules entre les quals voleu crear relacions.

Les taules inserides apareixen en una finestra separada, a les finestres de disseny de consulta o relacionals, juntament amb una llista dels camps que conté la taula. Podeu determinar la mida i l'ordre d'aquesta finestra.

Per a accedir a aquesta ordre...

En una finestra d'un fitxer de base de dades, feu clic a la icona Taules. Trieu Insereix ▸ Disseny de taula o Edita ▸ Edita


Taula

Nom de la taula

Llista les taules disponibles. Per a inserir una taula, seleccioneu-ne una de la llista i feu clic a Afegeix. També podeu fer doble clic al nom de la taula i es mostrarà una finestra que conté els camps de la taula a la part superior de la finestra de disseny de consulta o de la finestra relacional.

Afegeix

Insereix la taula seleccionada actualment.

Tanca

Tanca el diàleg Afegeix taules.