Ordre descendent

Els camps de text s'ordenen alfabèticament, els camps numèrics s'ordenen per nombre.

Icona

Ordre descendent

Sempre s'ordenen les dades del camp actual seleccionat. Sempre se selecciona un camp tan bon punt situeu el cursor al camp. Per ordenar a dins les taules, també podeu fer clic a la capçalera corresponent de la columna.

Per ordenar més d'un camp de dades, trieu Dades - Ordena, i tot seguit trieu la pestanya Criteris d'ordenació, on podeu combinar diferents criteris d'ordenació.