Realçament

Aplica el color realçat actual al fons d'una selecció de text. Si no se selecciona cap text, feu clic a la icona Realçament, seleccioneu el text que voleu realçar i tot seguit feu clic novament a la icona Realçament. Per canviar el color realçat, feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona Realçament, i tot seguit feu clic al color que voleu.

Icona

Highlight Color

Per aplicar el realçament

1. A la barra Formatació, feu clic a la icona Realçament.

Icona de nota

Per canviar el color de realçament, feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona de Realçament i feu clic al color que vulgueu.

2. Seleccioneu el text que voleu realçar.

Icona de consell

Per aplicar el realçat a una sola paraula, feu doble clic a la paraula.

3. Per desactivar el realçat, premeu Esc.

Per suprimir el realçat

1. Seleccioneu el text realçat.

2. A la barra Formatació, feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona Realçament, i tot seguit feu clic a Sense emplenament.