Auxiliar del quadre de llista: enllaç del camp

Indica a través de quins camps s'enllacen les taules de valors i les taules de llista.

La taula de valors és la taula del formulari actual on s'insereix el camp de llista. La taula de llista és la taula les dades de la qual s'han de mostrar al camp de llista. Totes dues taules han d'estar enllaçades per un camp de dades comú. Aquests enllaços s'han d'introduir en aquesta pàgina de l'Auxiliar. Els noms de camp no necessàriament han de ser els mateixos (això depèn de com estan definits els noms en totes dues taules), però tots dos camps han de tenir el mateix tipus de camp.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu la barra d'eines Controls de formulari, feu clic a la icona Quadre de llista i arrossegueu el ratolí per generar el camp. En el formulari hi ha d'haver una connexió a una base de dades: Auxiliar - Pàgina 3.

Camp de la taula de valors

Indica el camp de dades del formulari actual que s'ha de relacionar amb un camp de la taula enllaçada. Feu clic al camp de dades desitjat al camp de llista que apareix a sota.

A Control - Propietats, el camp indicat apareixerà com una entrada a la pestanya Dades a sota de Camp de dades.

Camp de la taula de llista

Indica el camp de dades de la taula enllaçada, que està relacionat amb el valor indicat del camp de la taula. Feu clic al camp de dades del camp de la llista inferior.

A Control - Propietats, el camp indicat apareixerà a la pestanya Dades d'una expressió SQL, aContingut de la llista.