Ordre de les tabulacions

Al diàleg Ordre de les tabulacions podeu modificar l'ordre amb què els camps de control obtenen el focus quan l'usuari prem la tecla de tabulació.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu la barra d'eines Disseny del formulari i feu clic a

Icona

Ordre d'activació


Si s'insereixen elements de formulari al document, el LibreOffice determina automàticament en quin ordre s'ha de moure d'un control fins al següent mitjançant la tecla de tabulació. Cada control nou afegit se situa automàticament al final d'aquesta sèrie. Al diàleg Ordre de les tabulacions, podeu adaptar l'ordre d'aquesta sèrie perquè s'adapti a les vostres necessitats individuals.

També podeu definir l'índex d'un control mitjançant les seves propietats específiques si introduïu el valor desitjat a la pestanya Ordre del diàleg Propietats del control.

Només es pot accedir a un botó d'opció dins d'un grup mitjançant la tecla de tabulació quan un dels botons d'opció està definit com a "seleccionat". Si heu dissenyat un grup de botons d'opció on no hi ha cap botó definit com a "seleccionat", l'usuari no podrà accedir al grup o a qualsevol dels botons d'opció mitjançant el teclat.

Controls

Mostra tots els controls del formulari. Aquests controls es poden seleccionar amb la tecla de tabulació segons l'ordre establert, de dalt a baix. Seleccioneu un control de la llista Controls per assignar la posició que vulgueu a l'ordre de la tabulació.

Mou amunt

Feu clic al botó Mou amunt per moure el control seleccionat una posició cap amunt a l'ordre de la tabulació.

Mou avall

Feu clic al botó Mou avall per desplaçar el control seleccionat una posició cap avall a l'ordre de la tabulació.

Ordenació automàtica

Feu clic al botó Ordenació automàtica per ordenar automàticament els controls segons la seva posició al document.