Esdeveniments

A la pestanya Esdeveniments podeu enllaçar macros a esdeveniments que tenen lloc als camps de control d'un formulari.

When the event occurs, the linked macro will be called. To assign a macro to an event, press the ... button. The Assign Action dialog opens.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu el menú contextual de l'element de formulari seleccionat - trieu la pestanya Control - Esdeveniments

Obriu la barra d'eines Controls de formulari o Disseny del formulari, feu clic a la icona Control - pestanya Esdeveniments

En funció del control hi ha disponibles diferents esdeveniments. A la pestanya Esdeveniments només es mostren els esdeveniments disponibles per al control i el context seleccionat. Es defineixen els esdeveniments següents:

Aprova l'acció

Aquest esdeveniment té lloc abans que s'activi una acció fent clic al control. Per exemple, si es fa clic a un botó "Envia" s'inicia una acció d'enviament; tanmateix, el procés d'"enviament" actual només comença quan té lloc l'esdeveniment En començar. L'esdeveniment Aprova l'acció us permet suprimir el procés. Si el mètode enllaçat retorna FALSE, En començar no s'executarà.

Executa l'acció

L'esdeveniment Executa l'accióté lloc quan s'inicia una acció. Per exemple, si teniu el botó "Envia" al formulari, el procés d'enviament representa l'acció que s'ha d'iniciar.

Canviat

L'esdeveniment Canviat té lloc quan el control perd el focus i el contingut del control ha canviat des que ha perdut el focus.

En modificar text

L'esdeveniment En modificar text té lloc si introduïu o modifiqueu un text en un camp d'entrada.

L'estat de l'element ha canviat

The Item status changed event takes place if the status of the control field has changed.

En rebre el focus

L'esdeveniment En rebre el focus té lloc si un camp de control rep el focus.

En perdre el focus

L'esdeveniment En perdre el focus té lloc si un camp de control perd el focus.

En prémer una tecla

L'esdeveniment En prémer una tecla té lloc quan l'usuari prem qualsevol tecla mentre el control té el focus. Aquest esdeveniment pot estar enllaçat a una macro per comprovar les entrades.

En deixar anar una tecla

L'esdeveniment En deixar anar una tecla té lloc quan l'usuari allibera qualsevol tecla mentre el control té el focus.

El ratolí és dins

L'esdeveniment El ratolí és dins té lloc si el ratolí és dins del camp de control.

En moure el ratolí mentre es prem una tecla

L'esdeveniment En moure el ratolí mentre es prem una tecla té lloc quan el ratolí s'arrossega mentre es prem una tecla. Un exemple d'això és quan, en arrossegar i deixar anar, una tecla addicional determina el mode (moure o copiar).

En moure el ratolí

L'esdeveniment En moure el ratolí té lloc si el ratolí es mou pel control.

En prémer el botó del ratolí

L'esdeveniment En prémer el botó del ratolí té lloc si es prem el botó del ratolí quan la busca del ratolí està sobre el control.

Icona de nota

Tingueu en compte que aquest esdeveniment també s'utilitza per notificar sol·licituds per a un menú contextual emergent al control.

En deixar anar el botó del ratolí

L'esdeveniment En deixar anar el botó del ratolí té lloc si el botó del ratolí es deixa anar quan la busca del ratolí està sobre el control.

El ratolí és fora

L'esdeveniment El ratolí és fora té lloc quan el ratolí és fora del camp de control.

Abans d'actualitzar

L'esdeveniment Abans d'actualitzar té lloc abans que el contingut del control canviat per l'usuari s'escrigui a la font de dades. La macro enllaçada, per exemple, pot evitar aquesta acció retornant "FALSE".

Després d'actualitzar

L'esdeveniment Després d'actualitzar té lloc després que el contingut del control canviat per l'usuari s'escrigui a la font de dades.

Abans de reinicialitzar

L'esdeveniment Abans de reinicialitzar té lloc abans que un formulari es reinicialitzi. La macro enllaçada, per exemple, pot evitar aquesta acció retornant "FALSE".

Un formulari es reinicialitza si es compleix una de les condicions següents:

1. L'usuari prem un botó (HTML) que està definit com a botó de reinicialització.

2. Es crea un registre nou buit en un formulari que està enllaçat a una font de dades. Per exemple, a l'últim registre, es pot prémer Registre següent.

Després de reinicialitzar

L'esdeveniment Després de reinicialitzar té lloc després que un formulari s'hagi reinicialitzat.