Àudio or vídeo

Permet inserir un fitxer de vídeo o d'àudio en el document.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Insereix ▸ Multimèdia ▸ Àudio o vídeo

Trieu Insereix ▸ Àudio o vídeo

Per a inserir un fitxer de pel·lícula o de so en un document

1. Feu clic a la posició del document on vulgueu inserir el fitxer.

2. Choose Insert - Media - Audio or Video. For LibreOffice Impress, choose Insert - Audio or video.

3. En el diàleg Obre un fitxer, seleccioneu el fitxer que vulgueu inserir.

Icona de nota

Els tipus de fitxer que es llisten en aquest diàleg no són compatibles amb tots els sistemes operatius.

4. Feu clic a la casella Enllaç si voleu un enllaç al fitxer original.Si no està activada, l'arxiu multimèdia s'incrustarà (no és compatible amb tots els formats de fitxer).

5. Feu clic a Obre.

De manera alternativa, podeu triar Eines - Reproductor multimèdia per obrir el Reproductor multimèdia. Utilitzeu el Reproductor multimèdia per previsualitzar tots els fitxers multimèdia compatibles. Feu clic al botó Aplica a la finestra del Reproductor multimèdia per inserir el fitxer multimèdia actual al document.

Per reproduir un fitxer de pel·lícula o de so

1. Feu clic a la icona de l'objecte per al fitxer de pel·lícula o de so al document.

Si la icona es troba al fons, manteniu premuda la tecla Ctrl i feu-hi clic.

Es mostra la barra d'eines Reproductor multimèdia.

2. Feu clic a Reprodueix a la barra d'eines Reproductor multimèdia.

Icona de nota

Quan veieu una presentació de l'Impress, el so o el vídeo incrustats a la diapositiva actual es reprodueixen automàticament fins que s'acaben o fins que sortiu de la diapositiva.

També podeu utilitzar la barra Reproductor multimèdia per posar en pausa, aturar i repetir la reproducció del fitxer, així com per ajustar-ne el volum o treure'n el so. El botó lliscant esquerre indica la posició actual de la reproducció del fitxer, mentre que el botó lliscant dret serveix per ajustar el volum de la reproducció. Si executeu un fitxer de pel·lícula, la barra també mostra un quadre de llista que us permet modificar el zoom per a la reproducció.

Supported media formats

LibreOffice relies on the operating system's installed media support.