Signatures digitals

Permet afegir signatures digitals als documents i suprimir les signatures existents. També podeu utilitzar aquest diàleg per visualitzar certificats.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose File - Digital Signatures - Digital Signatures

Trieu Eines - Macros - Signatura digital

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ General, feu clic al botó Signatura digital

Feu doble clic al camp de signatura a la barra d'estat.

Quant a les signatures digitals

Llista

Llista les signatures digitals per al document actual.

La icona Signat Icona indica que la signatura digital és vàlida, mentre que la icona del signe d'admiració Icona indica que la signatura digital no és vàlida.

Vegeu també Signatures digitals.

Use AdES-compliant signature when there is a choice

Prefers creating XAdES signatures for ODF and OOXML, PAdES signatures for PDF.

Mostra el certificat

Obre el diàleg Mostra el certificat.

Signa el document

Obre el diàleg Seleccioneu un certificat.

Suprimeix

Removes the selected signature from the list. Removes all subsequent signatures as well, in case of PDF.