Canvia la icona

Icones

Mostra les icones disponibles al LibreOffice. Per reemplaçar una icona que hàgiu seleccionat en el diàleg Personalitza, feu clic a la icona i, a continuació, al botó D'acord.

Importa

Afegeix icones noves a la llista d'icones. Visualitzareu un diàleg d'obertura de fitxers que us permetrà importar la icona o les icones seleccionades al directori d'icones intern del LibreOffice.

Icona de nota

Noteu que només es permet importar icones que tinguin el format de fitxer PNG i una mida de 16x16 o 26x26 píxels.

Feu-hi clic per treure la icona seleccionada de la llista. Noteu que només és possible suprimir les icones definides per l'usuari.