Canvia la contrasenya

Protegeix la biblioteca seleccionada amb una contrasenya. Podeu introduir una contrasenya nova o bé canviar la contrasenya actual.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Organitza les macros ▸ LibreOffice Basic, feu clic al botó Organitzador, feu clic a la pestanya Biblioteques i després feu clic al botó Contrasenya.

Anterior

Contrasenya

Introduïu la contrasenya actual per a la biblioteca seleccionada.

Nova

Contrasenya

Introduïu una contrasenya nova per a la biblioteca seleccionada.

Confirma

Torneu a introduir la contrasenya per a la biblioteca seleccionada.