Conversió del xinès

Converteix el text xinès seleccionat des d'un tipus d'escriptura xinesa a l'altre. Si no heu seleccionat cap text, es convertirà tot el document. Només podeu utilitzar aquesta ordre si heu habilitat la compatibilitat amb llengües asiàtiques a Eines - Opcions - Configuració de la llengua - Llengües.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Tools - Language - Chinese Conversion. Asian language support must be enabled.

Conversion Direction

Select the conversion direction.

Traditional Chinese to simplified Chinese

Converteix els caràcters del xinès tradicional als caràcters del xinès simplificat. Feu clic a D'acord per convertir el text seleccionat. Si no heu seleccionat text, es convertirà tot el document.

Simplified Chinese to traditional Chinese

Converteix els caràcters del xinès simplificat als caràcters del xinès tradicional. Feu clic a D'acord per convertir el text seleccionat. Si no heu seleccionat text, es convertirà tot el document.

Common Terms

Common terms are words that have the same meaning in traditional and simplified Chinese but are written with different characters.

Translate common terms

Converteix les paraules amb dos o més caràcters que hi hagi a llista de termes comuns. Una vegada comprovada la llista, la resta del text es convertirà caràcter per caràcter.

Edita els termes

Obre el diàleg Edita el diccionari, que us permet editar la llista de termes per a la conversió.