Llegenda

Permet indicar les propietats de la llegenda seleccionada.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Format - Position and Size - Callout tab (only for textbox callouts, not for custom shapes callouts)

Icona de nota

These callouts are a legacy of the first versions of LibreOffice. You must customize a toolbar or menu to insert these callouts. The newer custom shape callouts offer more features, for example a Callouts toolbarIcon where you can select the shape.

Estils de llegenda

Feu clic a l'estil Llegenda que vulgueu aplicar a la llegenda seleccionada.

Espaiat

Introduïu una xifra per a l'espai que vulgueu deixar entre la línia de la llegenda i el quadre de la llegenda.

Extensió

Seleccioneu el punt a partir del qual vulgueu estendre la línia de la llegenda en relació amb el quadre de la llegenda.

Longitud

Introduïu la longitud per al segment de línia de la llegenda que s'estén des del quadre de llegenda fins al punt d'inflexió de la línia.

Icona de nota

El quadre Longitud només està disponible si seleccioneu l'estil de llegenda Línia angular de connexió i no activeu la casella de selecció Òptim.

Òptim

Feu clic aquí perquè es mostri una línia amb només un angle de manera òptima.