Alinea a l'esquerra

Aligns the left edges of the selected objects. If only one object is selected in Draw or Impress, the left edge of the object is aligned to the left page margin.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format - Alineació - Esquerra (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc)

Trieu Modifica - Alineació - Esquerra (els objectes seleccionats) (LibreOffice Draw)

Obriu el menú contextual - trieu Alineació - Esquerra (els objectes seleccionats) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

A la barra d'eines Alineació (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), feu clic a

Icona

Esquerra

Els objectes s'alineen a la vora esquerra de l'objecte que es troba més a l'esquerra a la selecció.

Icona de nota

Per alinear els diferents objectes d'un grup, per a incloure-ho al grup, seleccioneu els objectes, feu clic amb el botó dret del ratolí i trieu una opció d'alineació.