Organitzador

Definiu les opcions de l'estil seleccionat.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Format ▸ Pàgina ▸ Organitzador

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Organizer tab

Nom

Mostra el nom de l'estil seleccionat. Si creeu o modifiqueu un estil personalitzat, introduïu el nom que voleu assignar-li. No podeu canviar el nom d'un estil predefinit.

Estil següent

Seleccioneu l'estil que voleu aplicar després de l'estil actual del document. Per als estils de paràgraf, l'estil següent s'aplica al paràgraf que es crea quan premeu Retorn. Per als estils de pàgina, l'estil següent s'aplica quan es crea una pàgina.

Basat en

Podeu seleccionar un estil existent o bé no seleccionar-ne cap per definir un estil personalitzat.

Categoria

Mostra la categoria de l'estil actual. Si creeu o modifiqueu un estil nou, seleccioneu "Estil personalitzat" a la llista.

Icona de nota

No podeu canviar la categoria d'un estil predefinit.

Conté

Descriu la formatació rellevant que s'utilitza a l'estil actual.

Assigna una tecla de drecera

Obre la pestanya Eines - Personalitza - Teclat, on podeu assignar una tecla de drecera a l'estil actual.