Barra de colors

Mostra o amaga la Barra de colors. Per modificar la taula de colors que es mostra o per canviar-la, trieu Format - Àrea i feu clic a la pestanya Colors.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Visualitza - Barres d'eines - Barra de colors

Seleccioneu el color que voleu utilitzar. Per canviar el color d'emplenament d'un objecte del fitxer actual, seleccioneu l'objecte i, tot seguit, feu clic en un color. Per canviar el color de la línia de l'objecte seleccionat, feu clic amb el botó dret del ratolí en un color. Per canviar el color del text d'un objecte seleccionat, feu doble clic a l'objecte de text i seleccioneu el text; tot seguit, feu clic en un color.

També podeu arrossegar un color des de la Barra de colors i deixar-lo anar en un objecte de dibuix de la diapositiva.

Icona de consell

Per separar la Barra de colors, feu clic a una àrea grisa de la barra d'eines i arrossegueu-la. Per tornar a adjuntar la barra de colors, arrossegueu la barra de títol de la barra d'eines cap a la vora de la finestra.