Dreceres per als diagrames

Esteu utilitzant les claus de drecera següents per als diagrames.

També podeu utilitzar les claus de drecera generals del LibreOffice.

Dreceres per als diagrames

Claus de drecera

Resultats

Pestanya

Selecciona l'objecte següent.

Maj+Tab

Selecciona l'objecte anterior.

Inici

Selecciona el primer objecte.

Final

Selecciona l'últim objecte.

Tecla d'escapada

Cancel·la la selecció.

Fletxa amunt/avall/esquerra/dreta

Mou l'objecte en la direcció de la fletxa.

Fletxa amunt/avall/esquerra/dreta al diagrama de sectors

Mou els segments del diagrama de sectors seleccionat en la direcció de la fletxa.

F2 als títols

Entra al mode d'entrada de text.

F3

Obre el grup de manera que es puguin editar els components individualment (a la llegenda i a la sèrie de dades).

+F3

Surt del grup (a la llegenda i a la sèrie de dades).

+/-

Redueix o augmenta el diagrama

+/- als diagrames de sectors

Mou el segment del diagrama de sectors seleccionat cap a dins o fora del diagrama de sectors.