Auxiliar de diagrames - Tipus de diagrama

Podeu triar un tipus de diagrama a la primera pàgina de l'Auxiliar de diagrames.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Insereix ▸ Diagrama...

Icon

Insereix un diagrama

Premeu Maj+F1 i apunteu a un control per saber-ne més coses.

Per triar un tipus de diagrama

1. Per triar un tipus de diagrama bàsic feu clic a qualsevol de les entrades etiquetades com a Columna, Barra, Diagrames de sectors, etc.

El contingut de la dreta canviarà per oferir més opcions segons el tipus de diagrama bàsic.

2. Opcionalment, feu clic a qualsevol de les opcions. A mesura que canvieu els paràmetres a l'auxiliar, podreu conèixer l'aparença del diagrama a la previsualització que es mostra al document.

Premeu Maj+F1 i apunteu a un control per visualitzar un text d'ajuda ampliada.

Feu clic a Finalitza en qualsevol de les pàgines de l'auxiliar per tancar-lo i crear el diagrama amb els paràmetres actuals.

Feu clic a Següent per visualitzar la pàgina següent de l'auxiliar, o bé feu clic a les entrades que hi ha a la part esquerra de l'auxiliar per anar a la pàgina corresponent.

Feu clic a Enrere per veure la pàgina anterior de l'auxiliar.

Feu clic a Cancel·la per sortir de l'auxiliar sense crear un diagrama.