Diagrama de tipus Línia

Podeu triar un tipus de diagrama a la primera pàgina de l'Auxiliar de diagrames.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Insereix ▸ Diagrama...

Icon

Insereix un diagrama

Línia

El diagrama de tipus Línia mostra els valors com a punts a l'eix Y. L'eix X mostra categories. És possible connectar els valors Y de cada sèrie de dades mitjançant una línia.

Només punts - aquest subtipus només dibuixa punts.

Punts i línies - aquest subtipus dibuixa punts i connecta els punts de la mateixa sèrie de dades mitjançant una línia.

Només línies - aquest subtipus només dibuixa línies.

Línies 3D - aquest subtipus connecta els punts de la mateixa sèrie de dades mitjançant una línia 3D.

Activeu Sèries apilades per col·locar els valors Y dels punts els uns damunt dels altres. Els valors Y ja no representaran valors absoluts, tret del cas de la primera columna, que es dibuixarà sota els punts apilats. Si seleccioneu Percentatge, els valors Y es redimensionaran com a percentatge del total de la categoria.

Trieu el Tipus de línia en el menú desplegable per a seleccionar com es connecten els punts. Podeu triar entre línies rectes, línies suaus per a dibuixar corbes entre els punts o línies esglaonades per a dibuixar línies de punt a punt. Premeu Propietats per a canviar les propietats de línies suau o esglaonada.