Barra d'estat

La barra d'estat mostra informació sobre el full actual.

Posició en el document

Mostra el número del full actual i el total de fulls al full de càlcul.

Estil de la pàgina actual

Mostra l'estil de la pàgina actual. Feu doble clic per editar l'estil, o feu clic amb el botó dret del ratolí per seleccionar un altre estil.

Escala

Indica el factor d'escala de la visualització actual de la pàgina.

Mode d'inserció

Displays the current insert mode. You can toggle between INSRT = insert and OVER = overwrite.

Mode de selecció

Aquí podeu canviar entre diferents modes de selecció.

Modificació del document

Si encara no s'han desat els canvis al document, es mostra un "*" en aquest camp a la barra d'estat. Això també s'aplica als documents nous que encara no s'han desat.

Signatura digital

Vegeu també Signatures digitals.

Fórmula estàndard, Data/Hora, Avís d'error

Mostra informació sobre el document actual. Per defecte, es mostra la suma dels continguts de les cel·les seleccionades.