Barres d'eines

Aquest submenú inclou les barres d'eines disponibles als fulls de càlcul.Aquesta visió general descriu la configuració per defecte de la barra d'eines per al LibreOffice.

Barra Estàndard

La barra Estàndard és disponible a totes les aplicacions del LibreOffice.

Barra de formatació

La barra de formatació conté ordres bàsiques per aplicar una formatació manual.

Barra d'eines

Utilitzeu la barra d'eines per accedir a les ordres més utilitzades.

Barra de fórmules

Utilitzeu aquesta barra per introduir fórmules.

Barra Dibuix

La barra Dibuix conté eines d'edició d'ús freqüent. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per obrir una barra d'eines que conté més ordres.

Barra d'imatges

La barra d'imatges es mostra quan inseriu o seleccioneu una imatge en un full.

Barra de propietats de l'objecte de dibuix

La barra de propietats de l'objecte de dibuix per als objectes que heu seleccionat al full conté ordres de formatació i d'alineació.

Barra de formatació del text

La barra de formatació del text que es mostra quan el cursor està situat sobre un objecte de text, com ara un marc de text o un objecte de dibuix, conté ordres de formatació i d'alineació.

Barra de previsualització d'impressió

La barra de previsualització d'impressió es mostra si trieu Fitxer ▸ Previsualització d'impressió.

Barra d'estat

La barra d'estat mostra informació sobre el full actual.

Insereix

Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona per obrir la barra d'eines Insereix, on podeu afegir gràfics i caràcters especials al full actual.

Barra de classificació

La barra de classificació conté eines que us ajuden en la gestió segura de documents.

The Classification toolbar contains listboxes to help in selecting the security of the document, according to the BAF category policy and BAILS levels. LibreOffice will add custom fields in the document properties (File - Properties, Custom Properties tab) to store the classification policy as document metadata.

Aneu al menú Visualitza ▸ Barres d'eines i seleccioneu Classificació