Visualitza

Aquest menú conté ordres per controlar la visualització en pantalla del document.

Normal

Mostra la visualització normal del full.

Salt de pàgina

Barres d'eines

Obre un submenú que permet mostrar barres d'eines i amagar-les. Les barres d'eines contenen icones i opcions que permeten accedir ràpidament a les ordres del LibreOffice.

Barra de fórmules

Mostra o amaga la barra de fórmules, que s'utilitza per introduir fórmules i editar-les. La barra de fórmules és l'eina més important quan es treballa amb fulls de càlcul.

Barra d'estat

Mostra o amaga la barra d'estat a la part superior de la finestra.

Capçaleres de files i columnes

Mostra les capçaleres de les columnes i de les files.

Línies de graella per al full

Canvia la visibilitat de les línies de graella per al full actual.

Realçament dels valors

Mostra el contingut de les cel·les de colors diferents, segons el tipus.

Mostra la fórmula

Mostra l'expressió de la fórmula de cel·la en comptes del resultat calculat.

Grid and Help Lines

Toggle the visibility of grid points and guide lines to help object moving and precise position in the current sheet.

Congela les files i les columnes

Divideix el full a l'angle superior esquerre de la cel·la activa i l'àrea superior esquerra no es pot desplaçar més.

Divideix

Divideix la finestra actual a l'angle superior esquerre de la cel·la activa.

Barra lateral

La barra lateral és una interfície gràfica vertical d'usuari que principalment proporciona propietats contextuals, gestió d'estils, navegació de documents i funcions de la galeria multimèdia.

Styles

Use the Styles deck of the Sidebar to assign styles to cells and pages. You can apply, update, and modify existing styles or create new styles.

Galeria

Obre la Galeria de la barra lateral, on es poden seleccionar imatges i clips d'àudio per inserir-los en un document.

Navegador

Activa i desactiva el Navegador. El Navegador és una finestra acoblable.

Llista de funcions

Obre la finestra el la llista de funcions en la barra lateral, que mostra totes les funcions que es poden inserir al document.

Fonts de dades

Enumera les bases de dades que estan registrades al LibreOffice i permet gestionar-ne el contingut.

Pantalla completa

Mostra o amaga els menús i les barres d'eines del Writer o del Calc. Per a sortir del mode de pantalla completa, feu clic al botó Activa/desactiva el mode Pantalla completa o pitgeu la tecla Esc.

Escala

Redueix o amplia la visualització del LibreOffice.