Definició del nombre de pàgines per a la impressió

Si un full és massa llarg per a una sola pàgina impresa, el LibreOffice Calc imprimirà el full actual encara que sigui dividint-lo en diverses pàgines. Atès que el salt de pàgina automàtic no sempre es posiciona en el lloc adequat, podeu definir la distribució de la pàgina.

1. Aneu al full que voleu imprimir.

2. Trieu Visualitza - Previsualització del salt de pàgina.

3. Veureu la distribució automàtica del full al llarg de les pàgines d'impressió. Les àrees d'impressió creades automàticament s'indiquen amb línies de color blau fosc, i les àrees definides per l'usuari amb línies de color blau cel. Els salts de pàgina (salts de línia i salts de columna) es marquen amb línies negres.

4. Podeu moure les línies blaves amb el ratolí. Trobareu més opcions al menú contextual, inclosa l'addició d'una àrea d'impressió addicional, la supressió del redimensionament i la inserció manual de salts de línia i de columna addicionals.