Introducció de fraccions

Podeu introduir un nombre fraccionari en una cel·la i utilitzar-lo per calcular:

Si introduïu "0 1/2", la funció de correcció automàtica fa que els tres caràcters 1, / i 2 es reemplacin per un sol caràcter. El mateix passa amb 1/4 i 3/4. Aquest reemplaçament es defineix a la pestanya Eines - Opcions de correcció automàtica - Opcions.

Si voleu veure fraccions de més d'un dígit com ara "1/10", heu de canviar el format de la cel·la a la visualització de fraccions amb dígits múltiples. Obriu el menú contextual de la cel·la i trieu Formata les cel·les. Seleccioneu "Fracció" al camp Categoria i després seleccioneu "-1234 10/81". Podreu introduir fraccions com ara 12/31 o 12/32. No obstant això, les fraccions es redueixen automàticament, de manera que en l'últim exemple veuríeu 3/8.