Còpia de fórmules

Hi ha diverses maneres de copiar una fórmula. Un dels mètodes suggerits és:

1. Seleccioneu la cel·la que conté la fórmula.

2. Trieu Edita ▸ Copia, o bé premeu +C per a copiar-la.

3. Seleccioneu la cel·la on voleu que es copiï la fórmula.

4. Trieu Edita ▸ Enganxa, o bé premeu +V. La fórmula se situarà a la cel·la nova.

Si voleu copiar una fórmula a cel·les múltiples, disposeu d'un mètode fàcil i ràpid per copiar-la en àrees de cel·les adjacents:

1. Seleccioneu la cel·la que conté la fórmula.

2. Situeu el cursor a la part inferior dreta de la vora realçada de la cel·la i manteniu premut el botó del ratolí fins que la busca canviï al símbol d'una creu.

3. Manteniu premut el botó del ratolí i arrossegueu-lo cap avall o cap a la dreta passant per sobre de totes les cel·les on vulgueu copiar la fórmula.

4. Quan allibereu el botó del ratolí, la fórmula es copiarà dins les cel·les i s'ajustarà automàticament.

Si no voleu que els valors i els textos s'ajustin automàticament, manteniu premuda la tecla mentre arrossegueu. No obstant això, les fórmules s'ajusten sempre de manera corresponent.