Insereix cel·les

Feu clic a la fletxa al costat de la icona per obrir la barra d'eines Insereix cel·les, on podeu inserir cel·les, files i columnes al full actual.

Icona de la barra d'eines:

Icona

Insereix cel·les

Podeu seleccionar les icones següents:

Insereix cel·les cap avall

Mou el contingut de l'interval seleccionat cap avall quan s'insereixen cel·les.

Icona

Insereix cel·les cap avall

Insereix cel·les cap a la dreta

Mou el contingut de l'interval seleccionat cap a la dreta quan s'insereixen cel·les.

Icona

Insereix cel·les cap a la dreta

Files

Insereix una fila sencera. La posició de la fila depèn de la selecció del full.

Icona

Insereix files

Columnes

Insereix una columna sencera. El nombre de columnes que s'inserirà depèn del nombre de columnes seleccionades.

Icona

Insereix columnes