Criteris d'ordenació

Indiqueu les opcions d'ordenació per a l'interval seleccionat.

Icona de nota

Assegureu-vos d'incloure tots els títols de files i columnes a la selecció.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Data - Sort - Sort Criteria tab.

On Standard bar, click

Icona

Ordre ascendent

Icona

Ordre descendent

Ordena per

Seleccioneu la columna que voleu utilitzar com a clau primària d'ordenació.

Ascendent

Ordena la selecció del valor més petit al més gran. La vostra configuració regional proporciona les regles d'ordenació. Podeu definir les regles d'ordenació a Dades ▸ Ordena ▸ Opcions. Podeu definir les opcions per defecte a - Configuració de la llengua ▸ Llengües.

Descendent

Ordena la selecció del valor més gran al més petit. Podeu definir les regles d'ordenació a Dades ▸ Ordena ▸ Opcions. Podeu definir les opcions per defecte a - Configuració de la llengua ▸ Llengües.

Després per

Seleccioneu la columna que voleu utilitzar com a clau secundària d'ordenació.

Ascendent

Ordena la selecció del valor més petit al més gran. Podeu definir les regles d'ordenació a Dades ▸ Ordena ▸ Opcions. Podeu definir les opcions per defecte a - Configuració de la llengua ▸ Llengües.

Descendent

Ordena la selecció del valor més gran al més petit. Podeu definir les regles d'ordenació a Dades ▸ Ordena ▸ Opcions. Podeu definir les opcions per defecte a - Configuració de la llengua ▸ Llengües.

Ordre ascendent/descendent

Ordena la selecció del valor més gran al més petit, o del valor més petit al més gran. Els camps numèrics s'ordenen per la mida i els camps de text s'ordenen per l'ordre dels caràcters. Podeu definir les regles d'ordenació a Dades ▸ Ordena ▸ Opcions. Podeu definir les opcions per defecte a - Configuració de la llengua ▸ Llengües.

Icones de la barra d'eines Estàndard

Icona

Ordre ascendent

Icona

Ordre descendent