Cerca de l'objectiu

Obre un diàleg que us permet solucionar una equació amb una variable. Després d'una cerca satisfactòria, s'obre un diàleg amb els resultats que us permet aplicar el resultat i el valor objectiu directament a la cel·la.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Tools - Goal Seek.

Per defecte

En aquesta secció podeu definir les variables de la vostra fórmula.

Cel·la de la fórmula

A la cel·la de la fórmula, introduïu la referència de la cel·la que conté la fórmula. Conté la referència actual de la cel·la. Feu clic a una altra cel·la del full per aplicar aquesta referència al quadre de text.

Valor de l'objectiu

Indica el valor que voleu aconseguir com a resultat nou.

Cel·la de la variable

Especifica la referència per a la cel·la que conté el valor que voleu ajustar per aconseguir l'objectiu.

Redueix / Augmenta

Feu clic a la icona Redueix per reduir el diàleg a la mida del camp d'entrada. Llavors és més fàcil marcar la referència requerida en el full. Les icones es converteixen automàticament a la icona Augmenta. Feu-hi clic per restaurar el diàleg a la seva mida original.

El diàleg es minimitza automàticament quan feu clic a un full amb el ratolí. Quan allibereu el botó, el diàleg es restaura i l'interval de referència definit amb el ratolí es realça al document amb un marc blau.

Icona

Redueix

Icona

Augmenta