Amplada òptima de columna

Defineix l'amplada òptima de columna per a les columnes seleccionades. L'amplada òptima de columna depèn de l'entrada més llarga dins d'una columna. Podeu triar una de les unitats de mesura disponibles.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Format - Column - Optimal Width.

Double-click right column separator in column headers.

Afegeix

Defineix l'espaiat addicional entre l'entrada més llarga d'una columna i les vores verticals de la columna.

Valor per defecte

Defineix l'amplada òptima de columna per visualitzar tots els continguts de la columna. L'espaiat addicional per a la columna òptima està predefinit a 0,3 cm.