Emplena

Emplena automàticament les cel·les amb contingut.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Sheet - Fill Cells.

Icona de nota

Els menús contextuals del LibreOffice Calc tenen opcions addicionals per emplenar les cel·les.

Avall

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues files amb els continguts de la cel·la superior de l'interval.

Dreta

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues columnes amb els continguts de la cel·la situada més a l'esquerra.

Amunt

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues files amb els continguts de la cel·la inferior.

Esquerra

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues columnes amb els continguts de la cel·la de més a la dreta.

Full

Specifies the options for transferring sheets or ranges of a certain sheet to the same cells on other selected sheets.

Sèries

Automatically generate series with the options in this dialog. Determine direction, increment, time unit and series type.

Emplenament de cel·les mitjançant menús contextuals: