Previsualització d'impressió

La barra Previsualització d'impressió apareix quan es visualitza el document actual en el mode de previsualització d'impressió.

Pàgina anterior

Moves back to the previous page in the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Icona

Pàgina anterior

Pàgina següent

Moves forward to the next page in the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Icona

Pàgina següent

Moves to the first page of the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Icona

Moves to the last page of the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Icona

Previsualització de dues pàgines

Mostra dues pàgines a la finestra de previsualització d'impressió. Els nombres senars apareixeran sempre a la banda dreta, mentre que els parells apareixeran a l'esquerra.

Icona

Previsualització de dues pàgines

Defineix el nombre de pàgines que es mostren a la pantalla. Feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona per obrir una graella i seleccionar el nombre de pàgines que s'han de mostrar com a files i columnes a la previsualització.

Icona

Previsualització de diverses pàgines

Previsualització del llibre

Seleccioneu esta opció per visualitzar la primera pàgina a la banda dreta a la previsualització d'impressió. Si no està seleccionada, la primera pàgina es visualitzarà a la banda esquerra de la previsualització.

icona de previsualització del llibre

Previsualització del llibre

Amplia el zoom

Amplia el zoom per obtindre un primer pla del document.

Allunya

Redueix el zoom per veure més parts del document amb una mida més petita.

Escala de la previsualització

Determina el nivell de zoom de la previsualització d'impressió.

Pantalla completa

Mostra o amaga els menús i les barres d'eines del Writer o del Calc. Per a eixir del mode de pantalla completa, feu clic al botó Activa/desactiva el mode Pantalla completa o pitgeu la tecla Esc.

Icona

Pantalla completa (a l'Exemple d'impressió)