Barra d'estat

La barra d'estat conté informació sobre el document actual i diversos botons amb funcions especials.

N√ļmero de p√†gina

El n√ļmero de la p√†gina actual es mostra en este camp de la barra d'estat. Si feu doble clic s'obri el Navegador, amb el qual podeu navegar pel document. Un clic amb el bot√≥ dret del ratol√≠ mostra totes les adreces d'inter√©s del document. Feu clic a una adre√ßa d'inter√©s per situar el cursor a la ubicaci√≥ d'esta adre√ßa.

Estil de la pàgina actual

Mostra l'estil de la pàgina actual. Feu doble clic per editar l'estil, o feu clic amb el botó dret del ratolí per seleccionar un altre estil.

Llengua

Mostra la llengua del text seleccionat.
Feu-hi clic per obrir un men√ļ des del qual podeu triar una altra llengua per al text seleccionat o per al par√†graf actual.
Trieu l'opció Cap per excloure este text de la verificació ortogràfica i de la partició de mots.
Trieu Reinicialitza a la llengua per defecte per tornar a aplicar la llengua per defecte a la selecció o al paràgraf.
Trieu l'opció Més per obrir un diàleg amb més opcions.

Mode d'inserció

Displays the current insert mode. You can toggle between INSRT = insert and OVER = overwrite.

Mode de selecció

Ací podeu canviar entre diferents modes de selecció.

Modificació del document

Si encara no s'han guardat els canvis al document, es mostra un "*" en este camp a la barra d'estat. Això també s'aplica als documents nous que encara no s'han guardat.

Signatura digital

Vegeu també Signatures digitals.

Visualització combinada

Mostra informació actual sobre el document actiu.

Escala i format de la visualització

Hi ha tres controls a la barra d'estat del Writer que vos permeten canviar l'escala i el format de la visualització dels documents de text.

Les icones Format de la visualització mostren, d'esquerra a dreta: mode d'una sola columna; mode de visualització amb les pàgines una al costat de l'altra; mode de llibre amb dues pàgines, com un llibre obert.

Arrossegueu el botó d'escala cap a l'esquerra per mostrar més pàgines; arrossegueu-lo cap a la dreta per ampliar una pàgina i mostrar una àrea més petita d'esta.

Escala

Indica el factor d'escala de la visualització actual de la pàgina.